Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag BlÖdEr FöR dIG..

Du säger att du älskar mig, Men jag vet att det är något fel .. Mina tårar faller ner från mina kinder .. Det får mitt hjärta att slå...I mörkret vet jag att jag inte är mig sj längre.. Jag har blivit någon annan.. Snälla om du älskar mig så släpp mig fri.. Lämna mig så att jag slutar andas..
Jag vill inte bli sårad mer, jag vill inte dö .. Mina vingar har långsamt vissnat och i mörkret sitter jag ensam och tänker på dig... Jag ber dig lämna mig men du bara tittar på mig med dina svarta ögon..
Jag sitter ensam i mitt ensama mörkrer med bara minen, Jag frysser och jag känner hur jag vill dö... Varför gjorde jag som jag gjorde nu vill jag inte leva.. Jag borde ha sakt dom orden.. Jag kan inte ändra på vem jag är.. Mitt hjärta slår och för varje slag slår mitt hjärta ett slag mindere.. Jag vet att jag kommer att dö.. I mörkret känner jag min sorg och jag vill stanna i den.. Vet du varför.. För att det är över... Allt är över du var min enda andledning till att leva... Jag är förtvivlad jag skär mig i förtvivland jag vill lämna min själ till mörkret och få svarta ögon en oändlig själ.. Varför hatar du mig för att jag andas.. Vad har jag gjort... Jag vet att jag har förstört dit liv och att jag inte förtjänar att leva.. Men jag ber dig inte att älska mig.. Men snälla hata mig inte.. Du tynger ner mig och jag slutar att andas ... Jag vill inte leva om du inte älskar mig..


Frysser, Jag Vill Dö..




Fri vers av Kixy
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 22:08



Bookmark and Share


  CaPsyco
Va fint, men du skriver så sorgligt...
Men fint och bra i alla fall, (:
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy