Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina villkor

...men ibland önskar jag att du kunde se det med mina ögon

Känna med mitt hjärta

och förstå

hur illa det gör mig

när du säger nej

 

 




Fri vers av Charly
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 23:03



Bookmark and Share


  Albert
fint beskrivet
bra att se, så där... försöka i alla fall...
2007-07-25

    JJ VIP
Fin dikt fångad i händelsen! Mvh. JJ.
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly