Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer nu


Lägger handen på ditt huvud
tar hela ditt ansikte mellan mina händer
smeker din nacke och hals

Formar hela dig från axlarna och neråt
ända till där ryggen byter namn

Värmer sedan dina kalla fötter
stoppar om dig igen
kysser dig




och rusar iväg till jobbet
för jag är sen
mycket sen




Övriga genrer av Lany
Läst 827 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-19 06:12



Bookmark and Share


  Albert
du är en lyckans ost
tror jag

fin att läsa, den här
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany