Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
metastaser


0P3R4



jag reser bort från mig själv med en önskan att komma hem till något annat:

allt går sönder till slut
ben lever lunga hjärta

allt går sönder till slut
det är en förändring i kött


tystnad

och en sekund mot golvet jag är nästan
lugn mot väggen på vägen mot din kropp jag är nästan
nej det är lögn men ta det lugnt

två gånger tystnad

bara överdos av
syntetiska känslor

som dessa substanser
som spåren på min arm

allt
säger allt utan läppar

till mig



välkommen hem








Övriga genrer av Johannes
Läst 625 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-20 12:57



Bookmark and Share


  Sländan
Mannen, du gör det igen och igen.. Love it!
2007-07-20

  Ms Lovecraft
Ooh! Jag gillar hur \"jag är nästan\" återkommer utan att riktigt få svar. Snyggt som fan.
2007-07-20

  stella
Fick lite John Bauer-känsla men det är kanske bara för du har ett tomtebobarn i pannan? :)
2007-07-20

  Матрёшa
Johannes, johannes vilken vacker text! En längtan efter något annat som inte förfaller, kanske en längtan efter evighet? Oavsett mkt talande text...
2007-07-20

  Tini Tut
Mkt svart känsla du förmedlar.Bra
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes