Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetskap... (redigerad)



jag vet inte dig

vet inte dina tankar

eller dina ord

vet inte inte dina känslor

vet inte ditt liv

vet inte din värme

eller din kyla

Jag vet inte vad

vad, vem eller var

vad du ser

vem du är

eller var jag tror du vet att du borde vara

jag vet inte dig

kan inte dig

tror inte tankar får veta

känslor och drömmar

din vilja eller ditt liv

tror inte vetskapen värmer

jag vet att jag tror

och tror att jag vet

vet att du är

precis den du är

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-07-19 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen