Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Fjärilen

Lyft din vinge till en dimension
som pudrats av din vishets ande
Bred ut din skönhet
över själens djup
Och varje liv skall se sin egen storhet

Rör vid sorgen som tynger
dina sinnens blindhet
Flyg i mjukhet
över varje hjärtas längtan
Och varje liv skall upptäcka sin egen glädje

Sväva lätt du fjäril av Guds nåd
som alltid finns trots dimmig slöja
Öppna din förvandling
över vägen som du vandrar
Och varje liv skall se sin sannings väg




Fri vers av Gunilla Rentzing
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-19 15:00



Bookmark and Share


  Hans Christian
Som en vacker bön!
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Rentzing
Gunilla Rentzing