Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensamhet

Jag symboliserar det ordet

Det spelar inte längre någon roll att ha människor runtomkring sig

Jag är ändå ensam

Ensam med mina tankar

Ensam här

Ensam där

Fyller inte längre någon roll

Tråkig i ensamheten

Isolerad i ensamheten

Tom av att känna mig ensam

Ensam

 

 




Fri vers av Charly
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-19 16:51



Bookmark and Share


  Mike
riktigt bra skrivet om något som många nog känner igen sig.... jag är i alla fall en av dom...
2007-07-25

  Albert
ensamheten ja, huga...
2007-07-25

  Hermonius
Känner igen mig så väl...Är tydligen ej ensam om den känslan, vilket på sätt och vis kan kännas skönt...

Hursomhelst: BRA SKRIVET!

MVH

HErman
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly