Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I snårskogen av ensamhetens trånga passage....


Lyckan är skör

 

 

Lyckans förgänglighet

målad på tunn papperstapet

 

Som att balansera

 på lagerblad

 

Kräver fingertoppskänsla

annars är risken att

man snavar på brännässla

eller sticker sig på

vildvuxen tistel

 

Nej, hellre då kyssas under mistel

och älska på en bädd

av rosenblad

 




Fri vers av nettizen
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-19 19:20



Bookmark and Share


  aftermath
så fragilt
sedan lyfter det
i sista stycket
2007-07-19

  Lilla My* VIP
\"Lyckans förgänglighet
målad på tunn papperstapet\"

Tycker om o läser igen**
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen