Myntets baksida, en dagssedel.  

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myntets baksida, en dagssedel.  




Andra sidan till.

-Hah!

din dubbelspelande, självglorifierande

lilla femkronorsfitta

skrek jag.

 

Inte visste jag 

hur hårt

väska

 

 

guldtior

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Antropofagen
Läst 874 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-19 23:34



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Oh inte bara snyggt - utan hårt levererat, klart impad här, aj, guldtior..
2007-10-02

  Poetnissa
Jaha, en superdikt till! Här berättar du ju med bara några få ord allt man behöver (och vill) veta!
2007-07-27

  Måna N. Berger
Aj då, guldtior växlas in mot blåklockor! Myntets baksida ;)
2007-07-20

  Lilla My* VIP
Ha ha**ja just det! Man vet aldrig vad kvinnor har med i bagaget!!
2007-07-20

    ej medlem längre
En klumpig kommentar av mig!
Radera!
Ska tänka på fiktion och prosa i fortrsättning!
Applåd och bokmärke!!
2007-07-19

  aftermath
du klurige broder
med kluriga välskrivna ord
bilden ger en skjuts åt texten här
så jag dånar
tyst
i beundran
2007-07-19

    ej medlem längre
Bara inse att du hadE FEL!!!!!!!!!!
*SKRATTAR*
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen