Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du gråter faller himlen ner för det finns ingen vackare än du

 

och som jävla pansarvagnar
som spränger allt dom ser
skjuter vi tomma skott
och i vår blindhet missar vi
ofta målet och träffar
oss själva

och du ringer inte mer.




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 767 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-22 21:25



Bookmark and Share


    BrokenHearted
slutet kommer >ringa< mig i öronen ett jävla bra tag.
2007-10-07

    Oprofessionell
\'\'och du ringer inte mer.\'\'

slutet är kraftfullt och du har byggt upp texten fint för att sedan bara kabom typ komma med det här megabra slutet
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson