Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet på avstånd

 

 

Det är på avstånd

jag vill vara nära

det är då jag är

liten och ensam

 

I närheten kan jag

andas, vara lugn

behöver inte ropa

efter tröstande famn




Fri vers av Jojo
Läst 624 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-20 09:40



Bookmark and Share


    undefined
Jag förstår precis vad du menar !
2007-08-14

    JJ VIP
Fina \"motsatser\"! Snyggt fångad ömklighet! Samt fint summerad sanning! En BRA dikt!! Mvh. JJ.
2007-07-21

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint skrivet!
2007-07-21

  Annmargreta
Fint skrivet!
2007-07-21

    ej medlem längre
Grattis till guldstjärnan! Den är du värd!!
2007-07-21

  AneLa
åhh, vad jag känner så .
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo