Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilda blå.

 

ibland undrar jag
hur många lungor du dränkt
hur många blickar som gått förlorade
i dina vilda blå



jag
fyller ådror med gift
blir något icke längre obefintligt genom glaset
låter vemsomhelst
ha sönder mina konturer



och ibland undrar jag
hur många lungor du fått att läcka

hur många som glömt kvar sina hjärtslag
hos dina vilda blå




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1137 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-07-20 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vill inte somna ikväll Tove, vill bara läsa dina ord och snudda vid dem, känna dem precis så här.
2010-05-19

  -Ulla Tilemo- VIP
Stiligt! På kornet fångat...
2007-07-22

  aftermath
smäktande rader
utrymme för mången tolkning
2007-07-22

    Ronja Helt
En mycket vacker text, som får mig att tänka på en underlig blå virvel, en spiral.
2007-07-22

  Rozhan
Så innerligt vackert! & dina ord, de vilda svarta, får en att undra hur många det är, som du berört!
2007-07-22

  akea
fina enkla formuleringar, enkelt och komplicerat - liksom trevande. bra!
2007-07-22

  Antropofagen
Fin fundering om det sitter en hjärtesmulare mitt emot, framförd med ett försiktigt och väldigt snyggt språk.
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP