Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det geografiska avståndet är stort får man nalla ur förrådet i hjärtebanken istället.......


Ännu ett slag....

 

 

Låt mig få ligga här en stund

andas din doft

Dina rytmiska hjärtslag

skänker välbehövligt lugn

 

Låt mig få ligga här ett slag

känna din värme

Lyssna till dina andetag

 

Låt mig få ligga här

bara en stund till

Vila händerna mot ditt bröst

Känna kärleken

när den är som störst

Bara en liten stund till

innan verkligheten åter tar över

 

Det är det enda jag just nu vill 

 

~Bara en liten stund till~ 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-20 12:26



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Minnet är gott att ha o ta fram ibland**
2007-07-21

  issac.a.m
Gillar den...
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen