Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarlovet börjar kännas lååååååångt nu...... :)


Får jag be om största möjliga tyyyyyyyyyyyyyssssssssssssstnad

 

 

Man vet att kraven på livskvalitét sänkts

 

när man inte längre kräver

5 veckors semester för att bli utvilad

utan är fullt nöjd om man åtminstone

får uppleva två minuters absolut

tystnad

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 17:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tids längds vara skiljer sig beroende på roligt eller tråkigt...
2007-07-20

  Jessi
Ja eller så har man lärt sig att ta vara på livets små underbarheter! Väldigt bra
2007-07-20

    ej medlem längre
det kan tyckas att det är väldigt lite begärt men de förstår bara de som har haft ungarna hemma hela lovet...*S*
2007-07-20

  aftermath
aj..hur ger man råd i detta?
stay focused!
2007-07-20

  Berra Bäver
Bättre det, än två minuter med absolut.
2007-07-20

  Nikolai Jungsin VIP
Hum eller en pissepaus mellan varven när man kör buss..
Fyndigt:)
2007-07-20

  Jer
SSShhhhhh!!! Säg inget... annars ringer de från jobbet närsomhelst...
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen