Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla måste fortbilda sig


Fel kurs

Jag gick en kvällskurs som hette "Lär känna dig själv"

Det skulle jag aldrig gjort...

Nu har jag ingen att umgås med.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 584 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-07-20 17:45



Bookmark and Share


  Havanna
Gillar hur du skriver.
2008-08-17

  albertina
Den var så bra. Skrattade till Tack för att du fick mig på lite bättre humör=)
2007-09-15

  Linda Odelmar
haha..underbart komiskt..och sorgset samtidigt..tack för ett leende...
2007-07-21

    *Zenobia*
stackars ditt Ego..inte ens han vill kännas vid dig....han måste vara ännu ensammare.. *S*
2007-07-21

  Havsjungfrun
hahaha..aj då!
2007-07-21

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha ha....
Verkligen komik, BRA!!!!
Och tack för ett skratt!
2007-07-21

    Maria Malm
Bildning som smärtar.
2007-07-20

  © anakreon VIP
Lika illa här! Jag hade en låtsaskompis
som tyckte så illa om mig, att han inte
ville ha med mig att göra.
Livet är pest.
(Hehe)
Carl-Erik
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver