Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vegetariskt mord...




Jag ska mörda mig en gurka
skära den i tunna skivor
lägga dem på en ostmacka
krydda med örtsalt och
svartpeppar...

och äta den
helt utan ånger...
eller kval...

ett enda mordiskt bett åt gången
tills varenda smula är konsumerad...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 20:18



Bookmark and Share


  Drömfångaren
bra tycker jag som är vegetarian
2007-07-22

    bedragare
vågat!
2007-07-20

    Nattviol
vilken tur att grönsaker
inte protesterar.....
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen