Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment...



...
-Jag drömde en dröm en gång som drömde om mig...
-Va?
-min dröm drömde om mig när jag drömde om den.
-Visst... drömmar kan drömma... Vad snackar du om?
-När jag drömde så var det någonting som blev förvånad över att jag var där... Någonting frågade mig hur jag lyckades komma in i min egen dröm.
-Ja ja... allt kan väl hända i en dröm...
-Sen så frågade rösten... umm... konstiga saker. Skrämde mig lite.
-Vadå, frågade den om du ville laga lite kaffe till dig själv?
-Ha ha... jättekul. Nej... Den frågade någonting som fick mig att skaka.
... Jag vaknade av att jag vibrerade i hela kroppen och pressade käkarna så hårt att en tand sprack.
-Sprack?! Hur... Vad... Vad sa "rösten" till dig?
-Det är väl det jävligaste... Jag kommer fan inte ihåg.
...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-07-20 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen