Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här

 

 

 

han gick alltid omkring

med ett snigelskal i sin hand

för att slippa känna sig vilsen

 

här, sade han, och här

håller jag hus

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 881 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-07-20 21:57



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Djuping.
Väldigt bra. :)
2007-08-10

  Gunwale VIP
Bra idé! Både det med snigelhuset och att skriva om det! Jag måste hitta ett och prova! Nästa steg blir väl att ha skalet ett litet stycke bort?
2007-07-30

  mia.här å nu
fint skrivet
Lilla snigel akta dig
jag vill också hålla hus
2007-07-21

  MMo
ÅÅÅH! JA! Njutning.

Ordskämt med poetisk betydelse är stora saker.
2007-07-21

  asplausibelt
Aaaahhh... =) Bra tips för oss utan lokalsinne, hihi. Ferlinkänningar i sista två raderna. Bara så du vet. Ta det som du vill. Kram! /s
2007-07-21

  Jessica Ebbesson
Vilken underbar skön liten sak! *Faller pladask*
2007-07-21

  Marita Persson
Den här var superb. Bara så där och ändå så rätt! Få ord, men de rätta.
2007-07-20

  Albert
får jag köpa en dikt av dig?

jag kan ta den här
eller vad som helst

men den här är ju toppen!
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal