Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att försöka hitta en ny boplats är svårt. Drömmen vore att bo på hotell.


Hotell Ensamma hjärtan


Bryt upp bryt upp den nya dagen gryr......
tänkte jag och åkte för att
träna ögats fokus
till annan landskapsbild

ögats fokus fixar lätt
att byta perspektiv
Hjärtats fokus är det
värre ställt med

inser att utan min
älskade livskamrat
är mitt hjärta hemlöst
var jag än bor

Hotell vore
min modell
Adress
Hotell Ensamma Hjärtan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2007-07-20 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP