Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ser en människas liv ut - på olika nivåer?


Någons liv


Sällan
går en
människa
bort helt
ensam
För hon
lämnar
något
bakom
sig -
en skapad
värld
lämnas
en unik
mikrovärld
som en
förlängning
av henne
själv
en
egen
speciell
och
ensam värld
som
bara kan
finnas
genom
denna unika
människas
existens
och
när hon
dör
så dör
något annat
också
något mer.....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-07-21 12:54



Bookmark and Share


  Jorska
Jag vet iallafall att upplägget du ger dina alster lyfter dem till en ny nivå. Jag blir glatt tvungen att bokmärka. =)
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP