Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är svårt när man valt fel, och det kan göra ont.


Man tar fel ibland


Vi hade
så mycket
gemensamt att
det nästan kändes
som om vi känt
varandra hela livet
och
trots att vi var
av olika kön
kunde vi vara de
allra bästa vänner
utan andra krav
än just vänners

Du trodde det
bästa om mig
och jag
detsamma
om dig

Tills dagen kom
då allt vändes
Då jag fick
veta att den
värdefulla
vänskapen
som för mig
gnistrade
som skönaste
kristall
för dig
inte ens
var en
gammal
plastbunke




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-07-21 13:02



Bookmark and Share


    Eva Olsson
Sorgligt, men som tur är finnns det sann vänskap
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP