Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att nå fram till andra människor med sin livsberättelse känns priviligierat.


Besatt sällsam sällhet av respons


Som en
besatt
får jag ur
mig allt det
jag aldrig fick
när det
pågick

....och här är ingen tid att förlora

Som
galningar
flyger orden
ut
får kroppar
medan
tangenterna
smattrar

....och här är ingen tid att förlora

Som om
triljoner års
upplevelser
måste ta
sin plats
spränga
sig
väg och
ge mig
utrymme

....och här är ingen tid att förlora

Nu när
sällheten
är född
den
sällsynta
pärlan
som heter
r e s p o n s

....finns det ingen tid att förlora





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-21 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP