Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek.. <3


En flicka pch en pojk

Det var en gång en flicka,
så ensam och så blyg,
Hon hade en klänning av blodrött tyg.
Ack det fanns en pojke,
som var alldeles för rädd,
Han är på döden alltid beredd.

De har Hat i sina blickar,
och vet hur snabbt tiden tickar.
De har kärlek i sina hjärtan,
innerst inne,innanför smärtan.
Denna pojk och denna flicka,
Har i sina liv en stor blödande spricka.

Ensamma och sorgsna två varelser,
Inte visste att den andra fanns,
De ville bara dansa på dödens heta dans
Pojken träffade flickan i all hast,
De började prata,då allt brast.

Kärlek som såren grodde igen,
Pojken blev lycklig pojkvän,
Flickan kär och galen,
Då sprack dom sorgsna skalen.
Tro hopp Och kärlek,
Inristat i en gammal ek.




Fri vers av Maalin
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 20:01



Bookmark and Share


  Amina
rim mums...älska rim...och den här va bra!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin