Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga

Jag har en fråga
och behöver ett svar.



Om man fortfarande tänker på samma person,
trots att det varit slut i två år.
Gör jag det för att jag är dum,
eller för att han och jag kanske hör ihop?

Han hindrar mig från att ha ett förhållande
och skaffa ett nytt liv.
Vad jag än gör, vill han ta del av det.
Trots att han krossat mitt hjärta mer än en gång




Övriga genrer av ingen alls
Läst 687 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-22 01:23



Bookmark and Share


    Teddy
För tretton år sedan mötte jag min första kärlek, numera tänker jag bara på honom ibland. På vad han gör, var han är och vem han är idag. Den där förbenade tonårskärleken är bedrövlig.

En hjärtekrossare är dock inget att hålla andan för.

Fin diktfråga.
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls