Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt jag ska göra måste jag tvinga mig till. Enbart för att livet låter mig leva fast jag inte har någon motivation. Livsmålen, var är de?


Tunga steg


Så tungt allting
väger när
man vägrar
bära

Så tungt
det är att
andas
när man inte
orkar leva

Så tung varje
liten syssla
blir av
att inte ha
minsta lust

Så tunga
stegen är
när jag
måste tala
om för foten
vart den ska
för
inget går
med automatik
allt
måste göras
för att
jag
tvingar mig
till det

Så tung
dagen blir
när jag
hela tiden
önskar
att det
blir kväll
och
sömnen
tar bort
verkligheten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP