Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mardrömsscener


Du höll för hårt

kind mot kind
haka mot axel


Du höll mig hårt
och jag kunde inte gå
därifrån

Svettig,
det var du
men det var ju jag med
så det var inte det
som var grejen

Nä,
grejen var att du
klängde dig fast
höll mig hårt
när jag egentligen ville springa iväg



men den här sagan
kommer att få sitt happy ending

när din kind
inte längre var lutad mot
min
dina armar
inte längre runt
mig

och jag var fri
kunde andas igen

(Jag tror inte på kärlek
vid första dansen

det fanns inte rum för det
mellan oss
för du lämnade inget
mellanrum

Ja, du höll för hårt )




Fri vers av Noyle
Läst 720 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-22 11:46



Bookmark and Share


  aol
så sant fint
2007-08-25

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Beskrivningen av det som händer är fulländad, gillar att du tar vissa ord här inom parantes! :)
2007-07-30

  Hinata
BRA!!!
2007-07-23

  Hinata
BRA!!!
2007-07-23

  Elvira.L
Kan bara hålla med nedanstående! Otroligt välskrivet (som vanligt) med annorlunda och...ärligt budskap!
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Noyle