Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad döljer sig bakom tröttheten? Denna utmattning som slår ut allt....


Min diagnos


Om bara inte
rygg ben och
resten
av kroppen
mådde så
dåligt
av att
inte få
röra sig

skulle jag
ha gått och
lagt mig igen
och vaknat
om sådär
ett par år
i tron
att min sorg
då kanske
hade läkt
i alla fall
lite mer
för så här
utmattat trött
är det svårt att
vara
fungerande i ett
pågående
vardagslivssammanhang
och
ger nu mig själv
diagnosen
utmattningsförtvivlanslängtanströtthet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-22 12:23



Bookmark and Share


  Drömfångaren
suck åter igen så sant o klart du skriver
2007-07-22

    Sara Anteskog
Vackert. Så starkt och högst närvarande. Jag känner det du känner
2007-07-22

    Bim
bra skrivet och det där sista ordet hoppas det löses upp i små lätta moln och drar..Hälsn.Bim
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP