Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är inte rättvist, det vet vi. Och det gör ont att vara avundsjuk.


Somliga har.....

Där sitter ni
och bara har
varandra
som den
mest självklara
sak i världen

Ni till och
med grälar
och är elaka
ibland för ni
har inte en
aning om hur
livet är utan
varandra

Ni känns så
stöddiga
tar allt för
givet
så malliga
i ert
tillsammansliv

..... så hade vi det också




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-07-22 12:28



Bookmark and Share


    Elisabet Lindén Svensson
Ska tänka på detta - och ta vara på varje dag tillsammans!
/Elisabet
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP