Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tanke dök upp...


Frihets-haiku



F R I H E T E N finns ej

men frihet finns och den är

alldeles gratis




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-07-22 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP