Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppen och hjärnan är inte överens när man inte mår bra....


Inte kompatibel


Hjärnan säger
kom nu
så går vi ut och
gör något
jag är så
aktivitetssugen

Puh svarar
kroppen och
benen viker sig
fötterna kommer
inte i skorna
Nu blir

hjärnan otålig
och drar i
kroppsdelarna
skickar ut några el-stötar
som gör ont
och får kroppen

att resignerat
vända andra
sidan till
och utkämpa
striden från
andra hållet





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 13:39



Bookmark and Share


  Drömfångaren
jag känner igen mig
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP