Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara i sin sorg, med sin sorg, eller att vara sin sorg?


Symbios


Är sorgen

och jag

ett nu

en evig

symbios

- att

utan den

ena

blir utan

den andra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2007-07-24 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP