Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det lilla ordet tack verkar vara på utdöende....


TACK - men inte tacktack


Man gör en
annan en
tjänst

eller

ger någon
ett
handtag

En vän
får
ett tips

eller

kanske
ett
gott råd

Vänner
emellan
kräver aldrig
någonsin tacktack

..... men så gränslöst glad man blir över ett från hjärtat kommet
TACK

.....tyvärr en sällan sedd blomma




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-07-22 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP