Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har varit i ett tillstånd av att ingenting vilja. Att ha en vilja är ju något annat.


Att inget vilja


Mamma sa
att
jag var ett
sådant
viljestarkt
barn
envis som
en röd gris
och
ständigt
på gång
alltid på språng
hade tusen
järn i elden
och
tiden ville
aldrig räcka

Det var då och nu är nu

Tiden räcker
och blir
över
för
jag vill
ingenting
just nu ingenting
kanske har
min envishet
fastnat
här
i detta
ingentingviljalandet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2007-07-22 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP