Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då föll änglarna


Vinden sände mig kraft
havets lugn sände mig
styrka att våga

Solen strålade mitt yttre
när leendet speglade
mot den stund som var nu

När magkänslans stund kom
då föll änglarna i gråt
tår efter tår
 
medan ensamhetens bitterhet
speglade min själ

Orkade jag inte mer




Fri vers av Lindizz
Läst 1219 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2007-07-22 18:37



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En ton som närmar sig förtvivlan
men ändå, det finns något där
kaninte uttrycke det riktigt
2010-01-14

    FinnRaggarn
FINT
2009-02-22

  "Silver" VIP
Den här känns! Det är en riktig helomvändning i mitten, som gör smärtan i dikten än starkare. Man hoppas att diktjaget har styrkan från de första stroferna bevarad någonstans djupt inom sig och så småningom orkar igen.
2008-09-05

  Betlehemsstjärnan VIP
En bitterljuv dikt...där du behandlar sorg och smärta på ett underbart sätt. Berör/B
2008-04-05

  aol
ensamheten delar alla inom sej själva men du tar fram den så bra i din vackra dikt som jag bokmärker
2008-02-24

  Snubblaraldrig
BraBraBra!!!
2007-11-28

  Junibarn
Vackert.
2007-09-23

  Just Emotions
ååå så fantastiskt..
Jag älskar sättet du skriver på..
orden går rakt in i mitt hjärta :)
2007-09-20

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ohhhhh, otroligt känsligt och kraftfullt.
Tycker om!
2007-09-11

  tingeling
väldigt vacker.
2007-07-23

  FÖRBJUDENKÄRLEK
Sorglig men vacker
2007-07-23

  Lejonhjärtas poesi
Oj så sorgesamt vacker om änglars fall när orken tryter, bravo!
2007-07-23

  Marielle
en mycket vacker text , med sorg.
2007-07-23

  issac.a.m
Vackert
2007-07-22

  SusanneStrömstedt
Smärtsamt vacker...
2007-07-22

    ej medlem längre
Fin poesi!
2007-07-22

  Lena K Nilsson VIP
Smärtsamt....fint skrivet.
2007-07-22

    sunnanvind
Så vackert...så smärtsamt...
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz