Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat av äldste sonen David (9 år vid tillfället).


Barnens Bevingade #2

 
- Tuppen, det måste vara högsta hönset det!




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 671 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 20:47



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
den var inte dum
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson