Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör väl de

rostig
med punka
en sadel som är sne

din korg är fylld
av den vackraste sort




Fri vers av mia.här å nu
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 10:39



Bookmark and Share


  ospray
Håller med nedanstående
vacker text och härlig bild
2007-07-24

  "Silver" VIP
Inte gör det något att man är lite sliten om man kan bära med sig så vackra blomster. Fin text och bild.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu