Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappas prinsessa

Jag ska göra mitt bästa
för att du ska veta
jag ska visa vägen för dig
så att du slipper leta

Jag ska försöka vara det stöd
natten tar bort för dig
Jag vill vara din sol förevigt
så som du värmer mig

Men du, du behöver inte skynda
resan är så lång ändå
jag har alla svar du söker längs vägen
allt du måste förstå

Jag vet att du tycker jag är dum
pappor gör också fel ibland
men allt jag gör är för dig
jag kan inte alltid hålla din hand

Men nu håller jag den gärna
medan du skrattar och ler mot mig
pappas egna lilla prinsessa
vet att jag älskar dig




Fri vers av Nicklasb
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 15:36



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Vilken faderskärlek till en lyckligt lottad dotter!
2007-07-24

    sunnanvind
Helt underbar dikt till din egen prinsessa! Önskar jag hade fått något sådant av min egen far...
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb