Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lös hud - Hudlöst


Vill känna din hud

Får jag ligga mot din arm min goos
Nära Nära
Åhh vad jag saknar din hud
Håll om, Håll om mig

Hudkontakten lindrar
smärtan dämpas
ångesten lämnar
oron tappas

Jag vill
Jag vill leva
Jag vill leva, leva fullt ut som din kvinna
Hud mot Hud

-

Isande
molande
värkande
skelett elände

nerv ilande
smärta
utan
yttre hölje


Hudlöst


Jag vill
Jag vill inte
Jag vill inte, inte ofullkomligt som din kvinna
Smärta mot Smärta

.


Vännerna säger att jag borde träna
Mycket tyckande om lös hud




Fri vers av Eli
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 20:37



Bookmark and Share


    Bögen
Hudlöst om livet, smärtan och förtvivlan. Om uppbrott och vidaregående. Du fångar processen liv - död - överlevnad...
Starkt med väl valda ord.
2007-07-25

  Rakel Lorner
Jag har för det mesta svårt för texter om hud. Det känns ibland för banalt eller lätt men det gör det inte här. Det är en hudlös text med en hudlös smärta och dessutom får kroppspråket, med huden som främsta resurs, det rättmätiga värde det förtjänar.

Sen en fråga: Är det verkligen vännerna som har åsikter om träning och lös hud?
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Eli
Eli