Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många gånger jag har suttit på teatrar och levt mig fram på scenen.......


På tiljorna

Åh på

tiljorna där

hör jag hemma

där ska jag vara alla de

liv

jag inte behöver

leva

i min verklighet

Åh då

slipper jag

minnas alla de

liv

jag redan har

levt

i min verklighet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-07-23 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP