Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla

en ros

vilar i min hand

tog den så försiktigt

till mig



den andas så lugnt

i min hand

jag andas med den

känner frid





Fri vers av Nike
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 16:17



Bookmark and Share


  Ellan
den får en att känna vackert,

fin och ren :)

kram Ellan
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Nike