Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var växer du?


Blommorna i buketten
är från din hand

de kom upp igen
ur svarta myllan

var uppstod du
är myllan svart

var växer du

att du blommar
det vet jag




Fri vers av Eli
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-07-24 20:33



Bookmark and Share


    Bögen
Kan bara säga ja - visst blommar...

Fin ingång i texten som väcker nära frågor.
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Eli
Eli