Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den mörka tunneln är lång ibland. Sorgen tar ut sin rätt och det går inte att påverka. Plötsligt är ljuset på väg....


När ljuset kom



Tunneln var
så lång
så mörk
den här gången

trodde jag
inte att ljuset
någonsin
skulle vända
åter till
mig

tänkte jag
inte en enda
ljus tanke
försökte
enbart vara
i stunden
överleva tills
S E D A N
kom och befriade mig

blev det många s e d a n
slutade
tänka slutade
tro mer på ljuset

Då ser jag
tunneln för att
ljuset faller in
långt bort ser jag ljuset vara
..................på väg




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 19:32



Bookmark and Share


    Maria Malm
Den sorgfyllda mörka tunneln, som ändå har ett ljus i änden..
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP