Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att uthärda svår sorg, att tro på något nytt, att våga leva....


Det finns ett slut


Är det för

att tålamodet

för att

väntan nu

är upptränad

som det

går att

internaliserat

insiktsfullt

få tag i känslan

av att allt

måste ha

ett slut........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 19:52



Bookmark and Share


    sunnanvind
Tänker på dig....*Kramar om*
2007-07-23

    sunnanvind
Tänker på dig....*Kramar om*
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP