Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mycket just nu..... det går väl över


Stressad

 

 

I tystnadens bleka skepnad

går jag

Önskan om en minuts stillhet

i stressens storhetstid

 

Vetskapen om att det närmar sig

~fortare nu~

Känner pressen biter

mig i hälsenan

 

Ena stunden

~orkar inte~

Nästa biter ihop, kämpar på

Magen blöder, naglarna bryts av

tårarna av utmattning

har frusit fast under ögonlocken

som skavande små

kristaller av glas

 

Försöker.....

Okej, tre veckor kvar

Sen....

 

Sen får jag vila ett slag 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-23 22:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett mönster man lätt kan fastna i, fråga är varför? Det blir aldrig bättre senare utan man fortsätter kämpa på. Ibland kan behöva tid till sig själv och leva i nuet..stanna till och tänka efter.
2007-07-25

    ej medlem längre
Stress är min gud en själadödare... Bra att du kan skriva av dig i alla fall.
2007-07-25

    sunnanvind
Ruskigt bra text där igenkänningsfaktorn är stor...för visst har jag känt så ibland...
2007-07-24

  issac.a.m
du är stark vännen..ioch skriver med stark känsla...
2007-07-24

  aftermath
du är stark
fixar det
snart
kommer
belöningen
2007-07-23

  Nikolai Jungsin VIP
Ouch letar plåster
Här var det vasst..
räcker en svalkande dryck.. luuugn o fiiin nu..
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen