Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på en väns fader som ligger inne efter Stroke..


Inre Fiende

Lömskt

Utan förvarning

Dyker upp

Skär ett minimalt snitt

En bristning

Skada minne

Skadat sinne

Förändrad för alltid

Utan en chans att försvara sig

Ilska

Förtvivlan

Förvirring

Förlamning

Förbannelse

Varför händer detta

Personlighet förbyts

Språk att lära på nytt

Medans lönnmördaren fältet flytt




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 916 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-07-23 22:56



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
ngt mycket svårt...du beskriver med exakthet en känsla och upplevelse av detta...

välskrivet i sin sorg, och vanmakt för de drabbade..en lång väg tillbaka...
men med rätt stöd...kan livet bli bättre...


2012-09-20

  * MARY *
Jätte braaaa!
2010-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Vi är själv ofta våra egna värsta fiender.
Och sår som andra tillfogat oss kan vara lika lömska som de gamla gifttunnorna i Teckomatorp.
2007-11-20

  charlotte hedendahl
Du beskriver en beklämmande situation mycket väl! Önskar jag hade hälften så mycket inspiration, som du!
Kram
Charlotte
2007-07-31

  TheThinLine
Gillar detta med bara några eller rentav ett ord på varje rad.
Ger större känsla åt texten, och ens egen uppfattning...
Stroke är hemskt.
2007-07-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
Hur kan man tycka om en text samtidigt som den skrämmer?
Det gör ont och det är jobbigt!
Men ack så sant!
Bra skrivet!
2007-07-23

  nettizen
Aj!
Ja, den där förbannade hjärnan är så oerhört sårbar, vet det efter min sons pappa fick en allvarlig hjärnblödning då grabben låg i min mage. Han fick aldrig lära känna sin pappa som han var då han var frisk och det är fortfarande en stor sorg....
Jag förstår så väl din känsla och ilska i den här.......
2007-07-23

  Me-linda VIP
Här igen. Med en tolkningssammanfattning. En person som plötsligt drabbas av en yttre påfrestning som förändrar hela dennes liv.
2007-07-23

  Anna Nickolausson
sjukdomar får en att rysa när man vet vad de kan ställa till
2007-07-23

  Me-linda VIP
Sätter igång tankar, kan tolkas på en rad olika sätt.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP