Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målarkursen startar inom kort. En metod för avspänning och välmående och har ingenting att göra med att \"vara duktig\" på att måla.


Min målarprocess


Jag är redan där
i tanken har jag redan
börjat finna tråden

först meditationen
sedan det vanliga
stoppet

.... och nu - ö g o n b l i c k e t

denna märkligt
tysta stund
då alla
koncentrerat är
i just SIN
egen värld

och jag hämtar
mina färger
tänker inte en tanke
känner efter
i magen
vilken börda
jag skulle vilja
sluta att bära på

.... och det magiska inträffar

palettknivar
penslar
färger....

allt är igång
och jag
befinner mig i
flow flow flow

ser inte
hör inte
märker inte

är ett med mig själv
och
stunden har upphöjts
till
överlevnadspotential
jag målar
för att leva och
lever för att måla




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis det bästa med att måla. Flow flow flow. Wow!
2007-07-24

  Fredrik P. VIP
att finna livslusten är
stort och bra poetat här
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP