Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den svarta tunneln har hållit mig förlamad. Ljuset börjar skönjas och jag ser mig om. Herregud.....


Jag ska städa imorgon

...har nu äntligen
toleransgränserna
nått ända fram

mitt totala
dunkelseende
har dimmat
igen blicken
för
ett städat hus

imorgon
är en ny dag
med
nya
möjligheter...




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-07-24 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP