Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du mej

Vad vill du mej
vad vill du

min kropp
min bekräftelse

min beundran
min törst
min kärlek.....s
fulla handling
e de vad du vill?

åtnjuta kärlekens sötma
insupa min beundran
sola dig i glansen

å sen
å sen då
går du vidare då
stolt och uppfylld av dej?




Fri vers av Nära
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära