Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokar ner fonden tills inga smaker står att återfinna. 

Förutom märgens, förstås, när benen väl ligger hermetiskt durkslagna.




Halv fångst, brant brink.

 

Hermelintassen 

vispade  pudersnö,

tillförsiktens fluffiga fromage.  

 

Spjutöron i fullaste blom, 

endast utandningens ångor röjde. 

Sylarna vassa, tvenne kavata,

iris på sudersand. 

 

Närmandet hämmade

läkningens återkomst,

debaclet firar finito.

Glömskan skålar pyrusseger,

fredsdagen viskar  

herueka, fridag och liv igen!

 




Fri vers av Antropofagen
Läst 803 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-27 02:40



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Här sätter du oss på det hala med en intressant text...lätt fånget lätt förgånget...men vad den handlar om egentligen...det får du berätta...
2007-08-28

  Maria Zena Viklund
snyggt!
2007-08-28

    Lillemor
Gourmeiskt tillagas våra sinnen
på det allra sköraste
och sinnliga viset.
Bordet är dukat!
Härlig ordkonst
som öppnar sinnen
och tankar
2007-08-27

  aftermath
ordvrängare där!
bara att välja och vraka mellan olika rader, scenarios
möjligheten till fridag
2007-08-27

  Carlita
och en magnecyl till det? jag är förvisso vegetarian, men det är klart man blir sugen på.. hermelin? :)
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen