Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden man använder säger hur det är....sorg är en sak, sörja en annan.


Ny tid

Idag

när lättnaden

får mig

att andas

mindre tungt

Idag

är sorgen

på avstånd

men kommer

alltid att

att finnas

även när

jag inte

sörjer

för jag har bestämt mig för att ge mig själv rätten till ett liv hurdant det nu än kan bli så måste det finnas en fortsättning även för mig och det avgjorde min dröm inatt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2007-07-24 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP